© website eigenaars Rob Derksema, Rob Wijnands 2013
Actuele berichten
geplaatst: april 2020 Onkruidbestrijding  Het seizoen staat op het punt van beginnen en het bezoek aan de tuinen neemt toe. Het onkruid groeit onverminderd voort. Ook op het pad! Een van onze tuinders zag dat de eigenaar bezig was met het bespuiten van het onkruid op het pad en nog wel met “Roundup” een zeer ongewenst middel. Voorkom dit! Het is de plicht van elke huurder van een tuintje om het pad voor zijn kavel schoon te houden van onkruid en als dat niet gebeurt dan gaat Joeri met de gifspuit aan de gang.  Dat willen wij toch niet! naar inhoudsopgave naar inhoudsopgave Open dag   Ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Gemeente Uithoorn organiseert de volkstuinvereniging een Open Dag op zondag 23 augustus 2020.   geplaatst: oktober 2019 lees meer … lees meer …
De algemene ledenvergadering die jaarlijks gepland staat voor eind april / begin mei kan vanwege het COVID-19 virus vooralsnog geen doorgang vinden. Wij wachten de ontwikkelingen af en houden u op de hoogte.
Algemene ledenvergadering 2020
Halverwege april. De lente is begonnen En na zo’n supernatte periode is het fijn en ook hard nodig om weer aan de slag te gaan. Onkruid weg, de grond bewerken en cultiveren zodat de eerste gewassen alweer gezaaid of geplant kunnen worden. Wat is het heerlijk om in deze “lock-down periode” toch nog even naar buiten te kunnen om op ons kaveltje lekker te gaan rommelen. Voor velen is het ook weer een tijd geleden dat we elkaar gezien hebben. Gezelligheid alom dus. Bedenk echter wel dat ook op ons complex de regeltjes van het RIVM gerespecteerd moeten worden. Dus bewaar in al uw enthousiasme toch voldoende tot elkaar.
Houd afstand, ook op ons complex
achterdevuurlijn